torsdag 7 oktober 2010

Musikquizz på Koriander

Vilken kväll, denna gången placerade vi oss på delad 3:e plats. Det var riktigt roligt, första gången blev det inte så bra. Men denna gången tror jag att det hade att göra med att man kände igen fler låtar osv. Det är lite olika delar, den första är att man ska gissa låt och artist, vilket gick jättebra, sen spelade de en låt och där fick vi en del olika frågor, vilket vi klarade alla utom en. Sen var det intron, och det är faktiskt svårare än man tror, det är ju så lätt när man sitter hemma och ser på ex "så ska det låta" men när man sitter där i verkligheten är det inte så himla lätt.

Nästa steg var filmer som förknippades med en filmer, det gick oxå ganska bra, tror vi bommade på ngr stycken i alla fall, sen kom det en fråga om röda tråden, dvs vad tre låtar och 3 artister har gemensamt + att om vi kunde låtarna och artisterna fick vi poäng också och där klarade vi alla.

Jag som älskar musik tycker detta är riktigt roligt och det är extra roligt att man har blivit en i gänget också med sina arbetskamrater, vi har ju riktigt roligt tillsammans.

På återseende ang Koriander och musikquizz :o)

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar