fredag 28 augusti 2009

Junibacken, Djurgården, meditationsyoga






















Har spenderat 3 underbara dagar hos underbara Anna-Karin! Det var så trevligt och mysigt. Jag kom på onsdag eftermiddag. Åkte o handlade mat och åkte hem o lagade till fiskpinnar, potatis & sås, sen åkte vi in til Mosebacke & kollade in Bo Kaspers Orkester, det var riktigt bra faktiskt. Sen åkte vi hem o kollade på film,

På torsdag var det dags för Djurgården & Junibacken. Vi hade tur med vädret och det var bra. Vi började med det härliga sagotåget där man för följa Astrid Lindgrens ljuva stämma när hon berättar sagorna för oss. Vi blev som barn på nytt och det var en härlig känsla. Efter tåget var det dags att titta på Villa Villekulla och leka lite. Sen var det dags för sång-stund, det var kul även fast vi inte har egna barn.

Lunch käkade vi oxå där, köttbullar, potatis, sås & lingonsylt, jättegott. Sen tog vi en promenad efter strandvägen tillbaka in till stan.

Började bli lite trötta så vi började dra oss sakta hemåt, det var nu dags för meditationsyoga, spännande sak. Men det var inte som vi trodde, någon utav oss, vi fick sova i 1 timme, det var lite konstigt. Men ändå skönt faktiskt.

Idag var det dags för hemfärd, tråkigt, men skönt också. Få sova i sin egen säng, det är härligt ska jag säga.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar